CD: Krystallhealing – tilbakemeldinger

Vanja Hellum:
«Cd'n Krystallhealing er en utrolig fin cd. Jeg tar den rett som det er fram, spesielt om jeg er litt stresset. Mariannes guiding og Egil Fyllings nydelige musikk tar deg med på en helt spesiell reise til bl.a. krystalltempelet. Det kan bli veldig dypt og avslappende, en indre reise som noen ganger fører meg langt avgårde.»

Elin Vereide:
«Setter av en time snn ca en gang i veka, leiter fram steinane som nevnes og hyrer p CDen. Lar steinane ligge p kroppen til Cd`en er ferdig. Eg opplever den veldig god, og virker som til meir eg hyrer p den til djupare gr den. Nesten so eg kjenner fysisk kor den renser og flyten gr i kroppen min. Men en fordel at den som kjper Cd` en berre overfladisk veit kva et chakra er og kor det ligg., og det finner du fort ut p nettet. Kjp steinane og unn deg den opplevelsen Cd `en gir.»

Inger Kroken:
«Ved og legge seg ned og lytte til vakker musikk og gå igjennom mange Dimensjoner i seg selv med Marianne sin Stemme, Gir deg velvære, fred og ro i kropp og sjel, balsam for sjelen. Dette tar deg med på en indre reise hvor disse vakre stener og Krystaller som Healer dine 7 Chakraer og gir deg velvære. Ditt lille healingrom hvor du blir badet i ett sterkt Healinglys med disse vakre lysvesene og erkeengler som er der for deg i Healingtempelet! Etter at du kommer tilbake er alt bare godt og vel. Harmoni oppstår og en fryd av velvære, du blir veldig takknemlig og setter mer pris på det du har i livet ditt!»