På Krystallakademiet lærer du flere terapeutiske metoder, fra terapeutisk berøring – healing med og uten krystaller – til coaching. Du får en grundig innføring i energiarbeid – i chakraene – i aurastrukturer og fargefrekvenser – og hvordan du terapeutisk kan bruke krystaller – både til selvhelbredelse og i healing. Soner og meridianer er også integrert i utdanningen.

Gjennom blant annet guidede meditasjoner og indre øvelser bringes du i kontakt med mange sider av deg selv. Du lærer å lytte til deg selv og andre – gjennom å fordype og kontakte ditt eget potensiale. Gjennom indre arbeid vil du kunne forløse blokkeringer og mønstre du ikke lenger trenger. Å finne ro i seg selv, er en nøkkel til kjærlighet – fred – balanse og kontakt med de spirituelle dimensjonene – hvor energifrekvensene er høyere, lysere og klarere.

Undervisningsopplegget er både praktisk og teoretisk, og etter endt utdanning har du mulighet til å sertifisere deg for å arbeide profesjonelt med krystallhealing.

Undervisningen på akademiet går over 2 år – med 4 moduler pr år, i alt 8 moduler. Hver modul er på 5 dager.

 

 

Kreativ leder og ansvarlig for Krystallakademiet er
Marianne S Behn.

Akademiet er unikt i Norge. Utdanningen egner seg både for deg som ønsker å gå inn i omfattende og dyptpløyende selvutviklingsprosesser og jobbe med forvandlingsprosesser og indre vekst, og for deg som ønsker å satse på en terapeutisk profesjon.

Ta kontakt med Marianne S. Behn for informasjon og påmelding:

Telefon: (+47) 90 01 78 41
E-post:
mariannebehn@mariannebehn.com
mariannebehn@hotmail.com


Les mer »»