På Krystallakademiet lærer du flere terapeutiske metoder, fra terapeutisk berøring – healing med og uten krystaller – til coaching. Du får en grundig innføring i energiarbeid – i chakraene – i aurastrukturer og fargefrekvenser – og hvordan du terapeutisk kan bruke krystaller – både til selvhelbredelse og i healing. Soner og meridianer er også integrert i utdanningen.

Gjennom blant annet guidede meditasjoner og indre øvelser bringes du i kontakt med mange sider av deg selv. Du lærer å lytte til deg selv og andre – gjennom å fordype og kontakte ditt eget potensiale. Gjennom indre arbeid vil du kunne forløse blokkeringer og mønstre du ikke lenger trenger. Å finne ro i seg selv, er en nøkkel til kjærlighet – fred – balanse og kontakt med de spirituelle dimensjonene – hvor energifrekvensene er høyere, lysere og klarere.

Undervisningsopplegget er både praktisk og teoretisk, og etter endt utdanning har du mulighet til å sertifisere deg for å arbeide profesjonelt med krystallhealing.

Undervisningen på akademiet går over 2 år – med 4 moduler pr år, i alt 8 moduler. Hver modul er på 5 dager.

Kreativ leder og ansvarlig for Krystallakademiet er
Marianne S Behn.

Akademiet er unikt i Norge. Utdanningen egner seg både for deg som ønsker å gå inn i omfattende og dyptpløyende selvutviklingsprosesser og jobbe med forvandlingsprosesser og indre vekst, og for deg som ønsker å satse på en terapeutisk profesjon.

Andre kull med elever gikk ut i sin praksisperiode i mars 2013. Tredje kull startet i september 2012, og fjerde kull startet i januar 2014.

Ta kontakt med Marianne S. Behn for informasjon og påmelding:

Telefon: (+47) 90 01 78 41
E-post: mariannebehn@mariannebehn.com

Jorunn Aaby - kull 3:
«Krystallakademiet er et unikt konsept. Dette har vært et «Feel Good År» av de sjeldne. Sjelen, min innerste væren, har frydet seg og vært takknemlig for dette skoleåret hos Marianne Behn.»
Les mer »»