Krystallakademiet – tilbakemeldinger

Jorunn Aaby (kull 3):
«Krystallakademiet er et unikt konsept. Dette har vært et «Feel Good År» av de sjeldne. Sjelen, min innerste væren, har frydet seg og vært takknemlig for dette skoleåret hos Marianne Behn. Kombinasjonen av guidet meditasjon med krystaller, av og til fulgt av utsøkt musikk, har for meg vært en åpenbaring som har utvidet min bevissthet og sansning. Jeg har fått kjenne på min feminine kraft, myke kjærlighetsevne og storhet.
     Året har gitt meg en tydelighet på hva jeg rommer og det har gitt meg glede. Terapeutisk arbeid ved hjelp av «soft hands» og krystaller har også vært lærerikt og jeg har fått kjenne på krystallenes helende virkning. Dette er en terapiform som behandler hele mennesket på en skånsom måte. Marianne Behn øser av sin kunnskap og visdom. Hun er et hjertegodt, varmt menneske og en meget dyktig pedagog. Undervisningen er strukturert, men allikevel fleksibel, med rom for samtale, undring og deling. Jeg vil av hele mitt hjerte anbefale skolen.»

Vanja Hellum (kull 2):
«Jeg må bare få rose Marianne for det vakre mennesket hun er! Dypt tilstede og med stor omsorg ser hun hver enkelt av oss! Ved å lære mer om chakraer, aurastrukturer, få føle krystallene/stenenes frekvenser, dype meditasjoner og indre guidede reiser, har det blitt dype dykk i sjelens rike. Dette har gjort meg oppmerksom på hvor spennende kroppene våre er. Hvordan og hvorfor mønstre, emosjoner og følelser har tatt sete og gitt smerter og spenninger, men at det med mye indre arbeid går an å forløse dette. Det har vært mye jobbing både på skolen og hjemme, løken skal skrelles lag for lag heter det. En utrolig lærerik skole. Jeg er uendelig takknemlig.»

Elin Vereide (kull 3):
«Denne skulen er den beste gava eg har gitt til meg sjøl. Vi går ut i fra boka og går i dybden på steinane og chakraene, lærer om auralagene og lærer måter å behandle på. Når vi er villig å gå i oss sjølve og åpne opp er det utruleg kor mykje som skjer. Og når vi da i tillegg har en lærer med masse kompetanse og som inngir en trygghet og kunnskap i det ho underviser i, må det berre bli bra. Det er en skule der eg føler eg får mange svar, når eg begynner skuleveka er eg alltid spent på kva som vil skje og kva vi vil oppdage denne gangen, og når eg går heim fredagen kjenner eg meg samla og sterk med nye erfaringer og kunnskap. Anbefales på det varmaste.
     Elin, ferdig med 1 året og veldig klar for det 2. :)»

Berit Hole (kull 2):
«Da jeg oppdaget at Marianne hadde startet denne skolen ble jeg veldig interessert og tok kontakt for å finne ut mer. Jeg fikk raskt svar på mine spørsmål, men følte jeg måtte tenke litt før jeg sendte inn søknad om å bli tatt inn som elev i kull 2.
     For å bruke en metafor, så var det litt som at jeg fant en drops som så god ut, puttet den i munnen, og den smakte godt. Den smakte godt helt til jeg hadde sugd den opp ... OG jeg hadde lyst på en til. :-) Sånn var det jeg følte det i forhold til denne utdannelsen, så når jeg etter noen måneder fremdeles hadde lyst til å melde meg på, ja da gjorde jeg det. Siden jeg har full jobb så måtte jeg bruke det meste av ferien for å kunne delta; det var et valg jeg måtte ta. Jeg har ikke angret på det.
     Mine 2 år på Krystallhealingakademiet har vært en spennende og lærerik reise på mange måter. Jeg har lært mye om meg selv gjennom meditasjoner, behandlinger og øvelser. Det har vært viktig og nyttig for meg personlig å erfare at det å gå i egne prosesser, gjennom indre arbeid, har gjort noe med meg. Jeg har lært om engler, englehierarkiet og oppstegne mestere og hvordan jeg kontakter disse for å be om hjelp og bistand i ulike situasjoner. Det har jeg hatt god erfaring med i mitt liv, og jeg har erfart at jeg har fått hjelp når jeg har bedt om det.
     På skolen har det vært en god mix av teori, praktiske øvelser og trening i å behandle hverandre på benk. Og ikke å forglemme alle de vakre steinene og krystallene! Det har vært veldig spennende å erfare hvordan de forskjellige steinene virker. Delingen etter at å ha meditert med samme stein har flere ganger vist at vi har hatt opplevelser som har en fellesnevner, for eksempel at mange har fått inn dyr i meditasjonen, eller geometriske mønster. Jeg har lært om de forskjellige steinenes egenskaper og hvordan jeg velger dem ut i forhold til tilstanden til klienten jeg skal behandle. Jeg har også lært hvordan jeg skal ta imot klienter og foreta en anamnese. Det er viktig å få et bilde av klientens liv da det har betydning for hvordan jeg bør legge opp behandlingen.
     Vi har vært en veldig fin gruppe som har bydd på oss selv, delt mye fra egne liv og fra meditasjoner, og det har vært både sinne, latter og tårer. Dette har vært mulig fordi vi har avgitt taushetsløfte og har hatt tillit til at det som skjer og det som blir sagt i gruppa, ikke kommer andre for øre.
     Nå har jeg startet min praksisperiode, og det føles veldig godt. Jeg synes det er et givende arbeid når jeg føler at jeg kan tilføre klienten noe positivt. Det er også oppmuntrende når jeg får tilbakemelding om at behandlingen har gjort dem godt. :-)
     Marianne er en inspirerende og kunnskapsrik lærer, og jeg har følt meg svært godt ivaretatt på alle måter. Jeg anbefaler de som er interessert i denne utdannelsen å ta kontakt med Marianne for mer informasjon. :-)»